Steven Van Steenberghe - DaniŽl Lievens 0475 38 21 64 info@svsbouw.be
 
Product toegevoegd aan je bestelling.
Ga verder met winkelen.
Naar de kassa

Projecten

Moderne villabouw

Mooie realisatie uitgevoerd door SVSbouw-Lievens … op naar de volgende uitdaging !!

Ten Dries

Project "Ten Dries" omvat drie zeer ruime energiezuinige ( BEN ) wooneenheden, gelegen in hartje Herzele op een voetstap van de Groenlaan en de Burcht. Een frisse hedendaagse architectuur, de uitstekende oriŽntatie van de ruime terrassen en zijn uitstekende ligging maken van dit project een pareltje. Het gebouw is uitgerust met een lift en elk appartement beschikt over afzonderlijke zonnepanelen. Er zijn reeds ruime budgetten voorzien voor binnenafwerking met de mogelijkheid om af te werken naar eigen smaak en voorkeur. Mogelijkheid tot aankoop tuinbergingen en carports. Aanvang bouwwerken zomer 2021, oplevering voorzien najaar 2022.

Villabouw

Ook voor de constructie van landelijke woningen, slechts ťťn adres. Heb je bouw of verbouwplannen? Contacteer ons vrijblijvend. Ons team van professionals helpt je graag verder.

Residentie Dorentveld

Project te Burst in opdracht van JDS-projects! Voor meer inlichtingen kan je terecht op het nummer: 0477/35.05.25 of de website: https://www.jds-projects.be/

Nieuwbouwproject te Bambrugge

Drie Energiezuinige appartementen (E-peil <30 = BEN) worden afgewerkt met kwalitatieve duurzame materialen.

LumiŤre

Nieuwbouwproject "Lumiere" te Kerksken ( Terlicht 3 ) bestaat uit 4 ruime energiezuinige appartementen ( E-peil < 30 = BEN ). Een ideale zuid-west oriŽntatie met rustig uitzicht op het achterliggend parkgebied. Een combinatie van een frisse en moderne architectuur met kwalitatieve duurzame materialen maakt dit project tot een waardevolle belegging. Het project bestaat uit 2 of 3 slaapkamerappartementen, allen met een mooi terras of tuin. Het gebouw heeft 2 verdiepingen. De afwerking van het appartement kan nog naar eigen smaak en voorkeur gebeuren. Wil je duurzaam wonen? Wees er snel bij en bel ons vrijblijvend voor een afspraak om de plannen en het lastenboek in te kijken.

Advies nodig of een vraag?
Laat je gegevens na en ik neem spoedig contact met u op.
Je boodschap werd verzonden.
*
Dit veld is verplicht.