Steven Van Steenberghe - DaniŽl Lievens 0475 38 21 64 info@svsbouw.be
 
SVS Bouw Lievens
Wij realiseren samen uw droomproject
Bij SVS Bouw zetten we uw wensen om in werkelijkheid. Van vloer tot dak realiseren we uw droomproject.
Kies voor ervaring en ga voor uniek
Werken met duurzame materialen, moderne technieken en grensverlengende structuren maakt elk project uniek.
Onze diensten
SVS Bouw voert voor de start van de ruwbouw de grondwerken voor je woning zelf uit. We graven je kelder of kruipkelder, ondergrondse garage en fundering uit. Net als de putten en sleuven voor je septische put, regenwaterput, stookolie- of gastank en riolering.
Je moet je goed voelen bij de aannnemer die je vastlegt voor de ruwbouwwerken van je huis, villa of appartement. En zodra je ruwbouw er staat, moet je 100 procent tevreden zijn met het resultaat. Met SVS Bouw kies je voor een persoonlijke aanpak, van kennismakingsgesprek tot oplevering. Ons doel: een bouwtraject zonder zorgen en problemen voor jou.
Sleuven die je muren ondersteunen of een volledige funderingsplaat? Stortbeton of gewapend beton? Naast de grondwerken voert SVS Bouw ook de funderingswerken voor je woning, villa of appartment uit. En dit alles volgens de regels van de kunst.
Ga je het liefst met ťťn bouwbedrijf van nul naar een volledige casco-woning? Dak, ramen, deuren en garage. SVS Bouw werkt je ruwbouw winddicht af.
 
Woningen
Van fundering tot de nok van het dak. We begeleiden je project van start tot eind.
 
 
Appartementen
Met jaren ervaring kan je rekenen op al onze vakkesnis voor het bouwen van appartementsblokken.
 
 
LumiŤre
Op zoek naar een kant en klaar appartement in Kerksken? Ontdek ons laatste eigen project. Lumiere bestaat uit 4 ruime luxeappartementen.
 
Ontdek onze laatste realisaties
Moderne villabouw

Mooie realisatie uitgevoerd door SVSbouw-Lievens … op naar de volgende uitdaging !!

Ten Dries

Project "Ten Dries" omvat drie zeer ruime energiezuinige ( BEN ) wooneenheden, gelegen in hartje Herzele op een voetstap van de Groenlaan en de Burcht. Een frisse hedendaagse architectuur, de uitstekende oriŽntatie van de ruime terrassen en zijn uitstekende ligging maken van dit project een pareltje. Het gebouw is uitgerust met een lift en elk appartement beschikt over afzonderlijke zonnepanelen. Er zijn reeds ruime budgetten voorzien voor binnenafwerking met de mogelijkheid om af te werken naar eigen smaak en voorkeur. Mogelijkheid tot aankoop tuinbergingen en carports. Aanvang bouwwerken zomer 2021, oplevering voorzien najaar 2022.

Advies nodig of een vraag?
Laat je gegevens na en ik neem spoedig contact met u op.
Je boodschap werd verzonden.
*
Dit veld is verplicht.